cenik lesenih oken
Pohištvo

Pridobite individualni cenik lesenih oken

20. marca 2022

Cenik lesenih oken je lahko splošen, vendar je najbolje, da dobite individualnega za vaša okna, kar naročite tukaj https://www.kosec-trade.si/okna/lesena-okna/. Lesena okna so najbolj prodajana, ker so narejena iz lesa, ki je naraven material, trden in živ ter neškodljiv za ljudi, ko izhlapeva v prostor. Poleg tega taka okna dihajo in ne povzročajo vlage ter plesni. Ker so nekoliko dražja, si lahko prej ogledate cenik lesenih oken, kjer je navedeno, kako se ta okna ovrednotijo glede na število zasteklitev, ceno lesa iz katerega so narejena in glede na velikost ter razne dodatke, ki sodijo k oknom, kot so senčila ter dodatna izolacija.

cenik lesenih oken
Ko zaprosite za cenik lesenih oken, bodo mojstri prišli pogledat vašo situacijo. Če gre za menjavo oken, bodo vsa okna premerili, ker so bila v starih hišah ponavadi narejena vsaka posebej s posebnimi merami. Pri novogradnjah teh težav ni, ker so standardna okna standardnih dimenzij razen, če gre za posebno arhitekturo. Vendar se vse to vidi iz gradbenega načrta, ki ga morajo mojstri upoštevati tudi glede vrste in velikosti ter kakovosti oken. Naredili vam bodo poseben cenik lesenih oken prilagojen na vašo situacijo.
Ko se odločate za lesena okna, jih lahko primerjate tudi z drugimi okni, kot so aluminijasta in plastična. Ugotovili boste, da so lesena nekoliko bolj cenjena, to pa zato, ker omogočajo zdravo bivanje in dolgotrajnost in se jih lahko namesti kjer koli, tudi v zelo mrzlih in vlažnih krajih.
Cenik lesenih oken je nekoliko drugačen v primeru, da boste taka okna kombinirali z drugim materialom, kot je na primer aluminij, da bi okna še ojačali ali ozaljšali, da zgledajo še lepša, kot lesena. To pride v upoštev za moderne stavbe in za poslovne stavbe. Naredijo pa lahko tako velike, kot si želite tudi prek dveh nadstropij, ker stekla, narejena na moderen način, zdaj to seveda omogočajo. Z njimi boste res zadovoljni.