Moda

Dolge majice

25. aprila 2014

Dolge majiceDolge majice so primerne za udoben in eleganten videz.

Kupujete dolge majice pa se vam ne da hoditi po trgovinah? Za vas so pravi naslov spletne trgovine. Ugodne in kvalitetne dolge majice najdete na www.oblecise.si/oblacila/dolge-majice.

Poleg majic Vam nudijo še bluze, jopice in puloverje v temnih ali svetlih barvah, te pa so na voljo le do naslednje nove kolekcije. Vedno Vas obveščajo o akcijah in novih modnih trendih.

Dolge majice so na voljo po različnih cenah, imajo razne vzorce in so iz različnega materiala. Večina majic je narejena iz bombaža, poliestra in elastina. Priporočamo Vam dolge majice iz bombaža, saj so bolj kvalitetne, prijazne koži in ugodne.

Dolge majice si lahko kupite že v vsakem trgovskem centru, lahko pa jih naročite preko spletne trgovine. Imajo prav posebno mesto v Vaši garderobni omari, ker jih lahko nosite ob vsaki priložnosti in ob vsakem letnem času.

Pri vsaki majici Vam piše katera velikost je, iz katerega materiala je narejena, kakšne barve je in kdaj Vam jo najkasneje dostavijo na dom.

Ko naročate dolge majice iz modelov, ki so na zalogi, jih boste dobili v treh dneh, v kolikor pa boste naročili majice iz dobavljenih modelov pa jih dobite v 8 ali 14 dneh. Cene nimajo vključenega DDV-ja, plačati pa je potrebno samo strošek dostave in majico, ki jo kupite.

Pri naročanju trgovec od Vas potrebuje osebne podatke, ki jih bo potreboval samo zradia nakupa majice in jih bo zaščitil pred zlorabami, kršitvami.

V kolikor imate kakšno vprašanje jih pokličite na telefonsko številko 040-833-103 ali pišite na elektronsko pošto info@oblecise.si.