Računalništvo in splet

Eleganten in ugoden iPad Air etui

12. januarja 2014

iPad Air etuiSte lastnik tabličnega računalnika iPad Air zloglasne ter prestižne znamke Apple? Če si na to vprašanje odgovorite z “Ja”, potem imamo pravo stvar za vas. V trgovini gizzmo.si lahko v njihovi zalogi artiklov najdete iPad Air etui v najrazličnejših barvah in v različnih modelih. Dobite ga lahko v zeleni, črni, oranžni, modri ali v beli barvi.

Vsak model etuija za vaš tablični računalnik je zagotovljeno narejen iz trpežnega in visokokakovostnega umetnega usnja, ki daje vtis prestiža. Vašo multimedijsko napravo bo ščitil pred umazanijo, padci, praskami, udarci in ostalimi poškodbami, katere bi lahko poškodovale ohišje ali notranjost tabličnega računalnika ter s tem zmanjšalo njegovo življenjsko dobo. Je izjemno tanek, omogoča tudi pregib za postavitev naprave pod kotom za lažje pregledovanje vsebine. V notranjosti iPad Air etui – ja najdete tudi žepke za kartice, katere vedno potrebujete, račune ipd.

Če naročite iPad Air etui preko spleta, se bo upoštevala spletna cena. Kaj je to spletna cena? Je cena katera je nižja od malo prodajne cene in se upošteva samo pri nakupu preko spleta in je mogoča vsem uporabnikom gizzmo.si. Če z iPad Air etui – jem niste zadovoljni ali pa vam ni všeč barva, ga v obdobju 14 dni po nakupu lahko vrnete, in, gizzmo.si vam povrne vaš denar.

IPad Air etui ni vse kar ponujajo v gizzmo.si za ta tablični računalnik. Lahko si ogledate še zaščitne folije katere preprečujejo, da bi se na zaslonu vaše naprave pojavljale praske ali madeži. Zaščitna folija tudi zmanjšuje obremenjenost vaših oči, saj zmanjšuje UV svetlobo, ki prihaja iz zaslona vaše naprave.

Če ob tako veliki ter kvalitetni izbiri izdelkov znaša vsota nakupa nad 40€, je dostava paketa brezplačna. Artikel pa lahko plačate po predračunu ( preko sistema PayPal ) ali pa preprosto plačate paket  ob prevzetju.