Moda Storitve in trgovina

Ličenje v lepotnem studiu Muamaja

7. julija 2014

Lepotno studio Muamaja je odprla profesionalna make-Up umetnica s certifikatom Maja Konečnik. Že v otroških letih je rada slikala in ustvarjala, sedaj pa je to ustvarjanje preselila na človeški obraz z ličenjem. Profesionalno se ukvarja z ličenjem od leta 2011, svoj lepotni studio pa je odprla leta 2013, zaradi večjega povpraševanja po njenih storitvah, kjer poleg ličenja ponuja še nekatere druge lepotne storitve. Lepotni studio je na lokaciji Šenčur, Kranj. Make-Up umetnica Maja Konečnik izvaja naravno oziroma vsakdanje ličenje in pa tudi dramatično ličenje, primerno za gledališke nastope in za oder. pri ličenju se rada poigrava s senčenjem in svetlobo na obrazu ter z barvami. njeno ličenje je primerno tudi za kakršna koli fotografiranja, fashion, commercial ali beauty fotografiranje.

Ličenje

Ima zelo artističen pristop k ličenje, saj se rada igra z barvami in eksperimentia z njim. Pri ličenju gleda izven okvirjev in je zelo kreativna in ustvarjalna. Pri svojem delu uporablja le najboljše in najkvalitetnejša ličila blagovnih znamk kot so Lancome, Estee Lauder, Dior, Chanel, Make Up Designory, M.A.C.  in pa tudi dermatološke blagovne znamke kot so Biotherm, Vichy, Skeyndor in Avene.

V lepotnem studiu Muamaja se lahko naročite na ličenje za vse priložnosti, kot na primer ličenje za maturantski ples in posebne priložnosti, ličenje za poroko, dnevno ali poslovno ličenje, individualni ali skupinski tečaji za ličenje, ličenje za vse vrste fotografiranja, natočila na manikuro, podaljševanje trepalnic ali tematske delavnice.

Ličenje v lepotnem studiu Muamaja je izvajano od strokovnjakov na področju ličenja. Na izbiro imate poročno ličenje, maturantsko ličenje. dnevno ali poslovno ličenje ter ličenje za fotografijo in video.

Za več informacij ali za naročilo v lepotni studio Muamaja lahko obiščete njihovo spletno stan muamaja.si ali jih kontaktirate na njihovem elektronskem naslovu ali na njihovi telefonski številki.