Make up

Make upZnano je, da se ženske brez make up-a ne počutijo samozavestne. Make up jim pomeni celo toliko, da zjutraj raje vstanejo pol ure prej in se uredijo, kot da bi iz hiše stopile nenaličene, da sploh ne govorimo koliko časa rabijo še za obleko in frizuro.

Na spletni strani https://bodizenska.si/kategorija/1/licila-make-up ženske lahko izbirate med kakovostnimi ličili primernimi za običajen vsakdan, pomemben sestanek ali večerno zabavo. Na voljo so vam ličila za oči – senčila številnih barv in odtenkov, kakovostne maskare, obstojna črtala … Ustnice boste odlično poudarile s šminkami, ki vsebujejo dolge obstojne pigmente, s črtali za ustnice in lip glosi. Za svež mladosten izgled poskrbite s tekočimi pudri in pudri v prahu, ki so na voljo za vse odtenke polti. Za piko na i so vam na voljo odlična, dolgo obstojna rdečila za lica v različnih odtenkih, ki čudovito poudarijo ličnice in prekrijejo nepravilnosti vašega obraza. Če imate suho in občutljivo kožo, je pred nanosom ličil na obraz priporočljivo nanesti vlažilno kremo. Zvečer oziroma pred spanjem je make up z obraza potrebno očistiti. Pri tem ste najbolj uspešne z vlažilnimi robčki, ki so odlični za čiščenje, osvežitev in vlaženje kože.

Vedeti pa potrebno, da če želite kar se da najbolje žareti v lepoti, morate make up na obraz nanesti v mejah normale. Make up res ne more prikriti štrlečega nosu, a človek je lahko lep že zaradi celostne podobe ter notranjosti in ne le zaradi obraznih potez.