Metal Mikulić

Metal MikulićVsak od nas se je že srečal z uporabo kakršnega koli orodja. Predstavljamo vam podjetje Metal Mikulić, ki je uvoznik, zastopnik, serviser in distributer električnega in ročnega orodja priznanih blagovnih znamk. Podjetje je na trgu že dvajseto leto in s tem v Sloveniji eno večjih tovrstnih podjetij. Podjetje Metal Mikulć ima v svoji ponudbi električnega orodja tako rekoč vse priznane blagovne znamke (Metabo, Hitachi, Makita, Bosch). Poleg električnega orodja ima v ponudbi tudi pestro izbiro ročnega orodja dobro poznane znamke Unior.

Poleg omenjenega električnega in ročnega orodja, ima v svoji prodajalni tudi gradbeno opremo, opremo za varjenje, agregate ter orodje za urejanje vrta. Med pripomočke za urejanje vrtnega orodja sodijo razne žage, kosilnice, škarje za živo mejo, snežne freze in številni drugi pripomočki.

V kolikor pa sami niste mojstri, ki bi uporabljali razna orodja, potem lahko kvalitetno orodje podarite vašim bližjim in jih s tem razveselite. Zagotovo se bodo razveselili takega darila, saj bodo dobili darilo ki bo uporabno, uporabljali pa ga bodo lahko dolgo časa.

V podjetju Metal Mikulić vam nudijo tudi kvaliteten servis, katerega opravlja visoko kvalificirano osebje, ves čas pa imajo na zalogi tudi več kot 2000 rezervnih delov, tako da storitev opravijo hitro in kvalitetno.