Prosti čas in zabava

Mobilne hišice za dopust

13. julija 2014

Mobilne hišice za dopustVerjetno že načrtujete vaš dopust na morju ali pa bi si želeli še enkrat oddahniti ponovno obiskati morje in če ne vese kam bi se nastanili, saj je zelo velika izbira. Izbirate lahko med nastanitvijo v hotelih, apratmajih, bungalovih, kamp prikolicah in med bivanjem v šotoru. Tokrat pa vam je ponujena čisto nova možnost bivanja na morju – mobilne hišice.

Mobilne hišice so odlična izbira za vse, ki bi rdi preživeli svoj dopust v neposredni bližini z naravo in morjem. Uživali boste v pogledu na morje in v senci borovcev ter preživeli prijetne, lepe in aktivne počitnice na morju. Mobilne hišice so nekoliko bolj sodobna oblika bivanja v naravi, kot bungalovi in kampi. Za bivanje med vašim dopustom na morju lahko mobilne hišice najamete ali kupite.

Zasnova mobilnih hišice je podobna zasnovi kamp prikolic, le da so narejene na bolj sodoben način in so bolj udobne. Mobilne hišice so bolj prostorne in vam omogočajo, da imate več zasebnosti. Bivanje v mobilnih hišicah vam nudi stik z naravo in morjem, v njuni neposredni bližini, stran od mesta, hrupa in glasnih lokalov. Mobilne hišice imajo tudi vsaka svojo teraso, na kateri boste lahko zjutraj v miru ter z lepim razgledom na morje in plažo spili vašo kavo. Mobilne hišice vam nudijo udobno nastanitev saj so klimatizirane in sodobno opremljene. So različnih velikosti, velike pa so vsaj deset kvadratnih metrov ali več. Mobilne hišice imajo dve ali več ločenih spalnic, toaleto, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo ter jedilnico. Vaš avtomobil imate lahko parkiran ob mobilni hišici.

Če si želite preživeti aktiven dopust in počitnice na morju v neposredni bližini narave in morja so za vas prava izbira mobilne hišice.