Pohištvo

Pisarniški stoli za novo pisarno

17. februarja 2016

So pisarniški stoli primerni za mojo pisarno se sprašujete? Seveda so pisarniški stoli Inter biro so več kot primerni tako za pisarne ali dom. So kakovosti, ergonomsko oblikovani ter imajo lep estetski izgled.

Lahko jih kupite v različnih barvah in za različne namene saj so na voljo različni tipi oz. pisarniški stoli. Od direktorskih stolov, vrtiljakov, konferenčnih stolov, različnih foteljev in drugih večnamenskih stolov lahko izberete tistega, ki bi bil za vas najbolj primeren

Pisarniški stoli

Poleg kakovostne izdelave morajo pisarniški stoli ponujati tudi ergonomsko oblikovanost, da se stol kar se da dobro prilagodi telesu. Ergonomije pomeni prilagoditev in sicer delovnega prostora našim potrebam.Pisarniški stoli iz ponudb Interbiroja so kvalitetni, uporabni ter zelo dovršenosti, kakovostno izdelani iz različnih kovin ter oblazinjenja na mestih kjer je to potrebno.Pisarniški stoli so različni in sestavljeni z več 100 delčkov, ki zagotavljajo uporabnost in nastavljivost stola. Seveda so pisarniški stoli višjega cenovnega razreda bolj prilagodljivi, kot tisti, ki so cenejši. Tej stoli zagotavljajo tudi boljšo oporo in samo sedenje je prijetnejše.

Pisarniški stoli so vzmeteni in prilagodljivi po višini. Nekaterim lahko nastavljate tudi naslonjalo za glavo in roke po višini in usmerjenosti tako, da si zagotoviti optimalen prostor za delo v katerem boste lahko sproščeno in umirjeno delali brez težav in bolečin v hrbtnem delu vašega telesa.

Fotelji in večnamenski pisarniški stoli so na voljo v različnih barvah primerni za kakšne sprejemne pisarne ali hodnike morda čakalnice saj so udobni in lahko na njih sedi prav vsak. Ljudje bodo zadovoljni tudi v čakalnici v primeru, da bodo tam dobri sedeži za čakanje drugače pa bodo nejevoljni saj dolgo čakanje lahko postane na neudobnem stolu še bolj utrujajoče kot je sicer. Zato je prav, da tudi na tak način poskrbite za vaše stranke.