Moda

Polo majice

22. junija 2015

polo majiceNajbolj priljubljeno oblačilo za prosti čas skoraj vsakega moškega je zagotovo majica s kratkimi rokavi oziroma t-shirt. Za bolj svečane priložnosti in za v službo, pa je zelo pogosta izbira polo majica. Tako je pogosto moška omara polna polo majic, da je v vsakem trenutku na voljo majica za vsako priložnost.

Da preženete dolgčas iz omare, si omislite moderno moško polo majico po zadnjih modnih smernicah. Poleg moderne polo majice, pa morate imeti na zalogi tudi majice, ki so primerne za prosti čas, športne aktivnosti in za priložnosti, kjer vlada bolj sproščeno vzdušje. S pravilno izbiro polo majice boste znatno prispevali k svojem boljšem izgledu in s tem pritegnili pozornost tako moških, kot žensk. Moški vam bodo nevoščljivi, ženskam boste pa poželjivi. Lahko ste prepričani da prava izbira polo majice naredi konkretno razliko pri tem, da vas pripadnica nežnejšega spola prej opazi, če pa je ta majica še posebej privlačna, pa boste posledično še sami videti privlačnejši. Tako moškim kot ženskam nam je skupno to, da urejenega moškega smatramo kot privlačnejšega.

Tako kot pri vseh ostalih oblačilih se tudi polo majice razlikujejo po dizajnu in barvi ter namembnosti, za kakšno priložnost se želite obleči. Za bolj svečane priložnosti v poletnih mesecih je primernejša izbira polo majice, ki ni preveč kričeča in pri kateri v večini prevladuje samo ena barva. Popularne pa so tudi polo majice s kašnim atraktivnim napisom na prsnem delu.

Druga možnost, da pritegnete pozornost je pa ta, da oblečete polo majico živahnih barv in z izstopajočim napisom. V obeh primerih vas bodo opazili, le da če boste imeli oblečeno preveč kričečo majico, boste zelo verjetno izgledali bolj neresno, kot bi z bolj umirjeno majico.

Kadar se odpravljate na kašen poslovni sestanek bodite pozorni pri izbiri polo majice, da ne boste videti neresni in si že takoj na začetku zmanjšali možnosti za uspešen zaključek sestanka.

Danes imate zelo pestro ponudbo raznoraznih polo majic v vseh trgovinah z moškimi oblačili. Tako v klasičnih trgovinah v nakupovalnih centrih, kot tudi v spletnih trgovinah. Vzemi te si čas in preverite ponudbo, ki je na voljo,da boste našli polo majico, ki vam bo pisana na kožo in vam bo lepo pristala.

Polo majice so tudi zelo pogosto oblačilo v poletnih mesecih za večerne sprehode po obmorskih mestih. Da vas ne preseneti večerni hlad, pa si lahko prek ramen namestite tanek pulover, katerega boste lahko oblekli, če se bodo temperature preveč spustile.

Pri izbiri polo majice bodite pozorni tudi na surovinsko sestavo, da bo majica dovolj zračena. Izberite majico iz bombaža ali kombinacijo bombaža in elastana.