Moda

Prstani Parada

22. januarja 2014

Prstani ParadaSte se kdaj spraševali kakšen pomen ima nošenje prstana na določenem prstu? Morda se sprašujete kakšen pomen ima na splošno? Pomen nošenje prstana na prstih izvira že iz antične Grčije, ko so predstavnice nežnejšega spola in v manjšini tudi moški nosili prstane na rokah, si tako lahko spoznal njihovo vedenje, karakter, osebnost in podobno. Prstani pa imajo v veliki večini drugačen pomen na posameznika, saj ga je lahko prejel ob kaki lepi priložnosti ali pa kar tako. Pri damah imajo prstani bolj estetski, globlji in simbolični pomen. Na drugi strani pa moški ne nosijo nakita v tolikšni meri, kakor dame. Vendar njihov pomen ni zato nič manj vreden.

Dame če si želite prstan, ki vam bo nekaj pomenil in ga boste nosile s ponosom, si oglejte prstane Parada. V tej kolekciji nakita, so prstani Parada prav posebnih oblik ter nevsakdanji z raznovrstnimi dodatki na vrhu. Tukaj boste našli prstane različnih oblik, barv, okraskov in različnih cen, katere so še vedno ugodne, glede na kakovost artiklov. Prstani Parada so narejeni iz najrazličnejših visoko kvalitetnih zlitin in bakra.

Ker pa prstani Parada niso vse kar lahko nakupite na spletni strani paradanakit.si, si lahko ogledate še ogrlice v baročnem slogu, prečudovite uhane, ki bodo pritegnili pozornost k vašemu obrazu. Od nakita pa si lahko pogledate še zapestnice, ki vas bodo spremenile v moderno žensko kateri ni vseeno, kako se oblači.

Ogrlice, zapestnice, uhani in prstani Parada niso vse. Za piko na i, lahko poskrbite še za vaš mobilni telefon ali tablični računalnik, saj imajo na prej omenjeni spletni strani na voljo etuije iz visokokakovostnega umetnega usnja in drugih materialov. Etui bo ščitil vaš telefon pred padci, grdo umazanijo in praskami.

En nasvet za obdarovanje. Če neveste, kakšen okus ima vaša obdarjenka, ji podarite kupon v vrednosti 20, 40, 80 in pa 100€. Prstani Parada in ostali nakit iz te kolekcije, vam bo podaril moderen in nevsakdanji videz, ki bo pritegnil pozornost, ki si jo želite.