Pohištvo

PVC okna

10. julija 2014

PVC oknaNa spletni strani sanjskidom. si vam nudi veliko izbiro stavbenega pohištva, kot so okna in vrata. V ponudbi imajo okna in vrata, okna so PVC okna, ALU okna in lesena okna, vrata pa so garažna vrata, vhodna vrata in notranja vrata. Naročilo izdelkov poteka preko spleta, vse kar vam je potrebno storiti je le, da izmerite dimenzije oken oziroma vrat in poveste kakšen material bi radi imeli, potem izpolnete obrazec, ki ga najdete na njihovi spletni strani in jim ga pošljete. Nazaj vam bodo poslali ponudbe različnih proizvajalcev.  Ponudbe preglejte in izberite svojega proizvajalca.

Ena od možnosti, ki jih ima spletna trgovina sanjskidom.si so tudi PVC okna. PVC okna so visoke kakovosti in preprosta za uporabo. Vaši hiši ali poslovnemu objektu bodo dali lep zunanji videz, hkrati pa prepuščajo svetlobo in imeli boste nemoteč pogled ven. PVC okna imajo dobro toplotno izolacijo, kar pomeni da boste prihranili kar nekaj denarja. Lahko si izberete tudi PVC okna z zvočno izolacijo, kar je primerno, če leži vas objekt neposredno blizu hrupa, na primer ob cesti, železnici, v bližini lokalov… PVC okna so na izbiro v različnih barvah in odtenkih in si lahko izberete barvo vašega PVC okna tako na zunanji, kot tudi na notranji strani.

Značilnosti in prednosti za PVC okna so: najmanj pet prekatov bi mogli imeti profili, veliko stabilnost omogočajo pocinkane jeklene cevi, debele dva milimetra, imajo tri tesnila, kar pomeni boljšo in večjo toplotno ter zvočno izolacijo in okovje PVC okna vas ščiti pred vlomom.