Računalništvo in splet

Spletno gostovanje in registracija domen

10. julija 2014

Prasicek.siIščete ugodnega ponudnika za registracijo domen in spletno gostovanje? Potrebujete morda tudi spletno trgovino? Obiščite spletno stran Prasicek.si, kjer boste našli super ponudbe po ugodnih cenah.

Na spletni strani Prasicek.si boste našli ponudbe za super storitve, ki jim pritičejo tudi ugodne cene in hitra ter strokovna tehnična pomoč. Če želite, se lahko odločite tudi za sodelovanje v njihovem affiliate sistemu in na ta način zaslužite tudi nekaj dodatnih evrov. Vsekakor pa je spletna stran Prasicek.si prava naslov za vse tiste, ki si želite kvalitetne spletne storitve po ugodnih cenah.  Registracija domen, spletno gostovanje in spletna trgovina – to so najpogostejše tri spletne storitve nasploh, vse to pa vam ponujajo po super cenah tudi na Prasicek.si.

Morda ste trenutno nezadovoljni z vašim aktualnim ponudnikom za spletno gostovanje in spletne domene, v tem primeru se lahko odločite in izkoristite možnost, da vam ekipa na Prasicek.si preseli vse vaše domene in podatke na strežniku, slabe izkušnje pa bodo tako samo še slab spomin. Spletno gostovanje vam omogoča hitro in enostavno namestitev vseh najbolj priljubljenih skript in CMS-jev – od WordPressa, PHPbb-ja, tudi ZenCart, OpenCart, Joomla in številne druge uporabne skripte so vam dosegljive samo z nekaj klikov miške. Tako boste lahko tudi sami, četudi niste najbolj vešči spletnih opravil, opravili nekaj začetnih namestitev in se na ta način tudi hitreje in bolje naučili uporabljati nadzorne plošče spletnih gostovanj.

Če bi slučajno kdaj naleteli na tehnične težave, pa vas čaka izkušena ekipa spletnih strokovnjakov, ki vam je preko elektronske pošte na voljo 24 ur na dan, na telefonski številki pa so dosegljivi od 8h do 16h. Nikar torej ne skrbite in si ne delajte sivih las po nepotrebnem – tehnična ekipa na Prasicek.si vam bo zagotovo znala ustrezno svetovati in vam pomagati pri iskanju rešitve za vaše težave. Ni kaj, ponudba, ki jo najdete na spletni strani Prasicek.si bo prav gotovo navdušila še tako izkušene spletne mojstre – pa tudi vi ste le en klik oddaljeni od nje!