Vse za dom

Toplotne črpalke Ream

7. marca 2016

Zakaj so tako priljubljene toplotne črpalke Ream? Zato ker so kakovostne in estetske ter seveda ekonomične pri porabi električne energije. To so zgolj trije razlogi zaradi katerih so toplotne črpalke vse bolj in bolj priljubljene ogrevalne naprave na svetu.

Toplotne črpalke so bolj ekološke oz. prijazne do okolja saj delujejo na podlagi principa voda/zrak. Kaj to pomeni? To pomeni, da energijo za ogrevanje črpajo iz okolja ter mu pri tem ne škodujejo. Z to energijo, ki jo zberejo iz okolja pa nato ogrevajo tako sam prostor kot pa tudi vodo v objektu. Pa naštejmo nekaj prednosti toplotne črpalke: Toplotne črpalke je zelo enostavno montirati, stroški ogrevanja se zelo zmanjšajo, črpalke so neškodljive za okolje…

toplotne črpalke

Ecodan je proizvajalec toplotne črpalke  vam je na voljo pri podjetju Ream. Imajo tudi spletno stran ream.si kjer si lahko te izdelke ogledate ter jih tudi kupite. Izdelki, ki jih najdete na spletni strani so kvalitetni ter so narejeni pri dobrih proizvajalcih. Proizvajalci, ki jih najdemo so naslednji: Aerial, Gree, Mitsubishi Electric ter Thermoscreens. Po tem, ko boste svoje toplotne črpalke našli na spletni strani si jih lahko ogledate tudi na hišnem sejmu, ki bo od 8.3. do 12.3.2016 v Trzinu. Razstavljalci vam bodo predstavili te toplotne črpalke na voljo pa vam bojo tudi za dodatna vprašanja v zvezi z vsemi izdelki v njihovi ponudbi.

Toplotne črpalke so torej nov način ogrevanja, ki se na Slovenskem trgu začel uveljavljati pred nekaj leti. Ker so zelo ekonomične ter seveda okolju prijazne jih bodo ljudje kaj hitro vzeli za svoje saj mnogi pozivajo h varstvu okolja in to je odličen način, ki omogoča in varstvo okolja in prihranek pri ogrevanju samem. Začnimo skrbeti za naše okolje preden bo prepozno ter se grejmo ceneje.