Računalništvo in splet

Poiščite svoj HP toner v trgovini Birostore!

23. novembra 2016

Za razliko od kartuš, ki se uporabljajo v brizgalnih tiskalnikih, boste toner potrebovali za tiskanje z laserskimi tiskalniki. Namesto tekočega črnila vsebujejo drobni prah v različnih barvah, ki ga tiskalnik med tiskanjem »zapeče« na papir. Način tiskanja, ki ga omogočajo laserski tiskalniki danes velja za enega izmed najbolj kakovostnih načinov tiskanja dokumentov. Izberite HP toner za svoj tiskalnik v trgovini Birostore! Izdelke v naši trgovini odlikuje kakovost, ugodna cena, pa tudi hitra in zanesljiva dostava.

hp-tonerV trgovini Birostore lahko izbirate med tonerji različnih blagovnih znamk. Pomembno je, da izberete toner, ki se sklada s proizvajalcev vašega tiskalnika, saj boste le v tem primeru lahko prepričani, da se bo oblika tonerja z njim skladala. Tako boste za nemoteno delovanje tiskalnika znamke HP potrebovali tudi HP toner. V naši spletni trgovini boste pravi HP toner našli popolnoma preprosto – s pomočjo številke tiskalnika ali pa tonerja.

Uporaba kakovostnih laserskih tiskalnikov je še posebej razširjena v različnih podjetjih ter tiskarnah in fotokopirnicah. Njihova uporaba za osebno rabo ni tako razširjena, saj so nekoliko dražji. Vseeno pa so v podjetjih nepogrešljiv pripomoček, saj omogočajo hiter ter kakovosten tisk. HP toner se porabi izjemno počasi – z njim boste lahko natisnili veliko število strani.

Kupujete nov tiskalnik?

Se še odločate za vrsto tiskalnika, ki ga boste kupili? Vsaka naprava ima svoje prednosti ter slabosti, ki jih je potrebno upoštevati pri nakupu. Uporaba laserskega tiskalnika bo poskrbela za učinkovito izrabo tonerja, z nižjo ceno tiska ene strani (v primerjavi z uporabo brizgalnega tiskalnika). Čeprav je cena tonerjev nekoliko višja od cene kartuš, bodo tonerji zdržali dlje, z njimi pa boste lahko natisnili več strani kot s kartušo. Tonerji omogočajo tudi enostavno čiščenje tiskalnika, saj ne puščajo sledi. Posamezniki, ki se srečujete s prostorno stisko, boste morda raje premislili o nakupu brizgalnega tiskalnika, saj so običajno manjših dimenzij.  Prav tako običajno slednji omogočajo boljšo kakovost barvnih fotografij.