Storitve in trgovina

Kako poteka nakup d.o.o podjetja

14. januarja 2015

nakup d.o.o podjetjaNakup d.o.o podjetja je zanimiv za vsakogar, ki hoče uresničiti svoje poslovne ideje in želje. Kako poteka nakup d.o.o podjetja? Kupiti d.o.o podjetje še ni bilo tako enostavno. Vse kar je potrebno narediti je to, da izpolnete kratek obrazec, ki ga imajo na strani (povezava zgoraj). Dobro je, da vam agencija ustanovi podjetje, saj vam tako ni treba imeti 7500€ začetnega kapitala in vam ni potrebno izpolnjevati dolgih in dolgočasnih obrazcev.

Traja manj kot dva dni in po teh dveh dneh lahko začnete poslovati. Vse potrebne dokumente pripravi agencija. Vse kar morate storiti vi je, da se oglasite pri notarju in zadeve podpišete. D.o.o. podjetje se preko agencije lahko ustanovi za le 200€. Cene agencij so različne, zaradi višjih/nižjih marž, premalo posla, ne vlaganja veliko v oglaševanje.

Prednost d.o.o-ja je, da vanj ni treba vložiti vsega premoženja temveč je potrebno vložiti le začetni denar, kar je v popolnem nasprotju kot pri s.p-ju. Nakup d.o.o podjetja se naredi tako, da agencija posreduje podatke notarju in sodišču, nato pa se to posreduje nazaj vam. Zato se nakup podjetja ne razlikuje po agencijah, saj je postopek za vse enak. Odprtje d.o.o podjetja ni enostavno, saj potrebujete 7500€, zato pa lahko naredite nakup d.o.o podjetja, ki je cenejši in ne zahteva začetnega kapitala.

Edini dodatni stroški za nakup d.o.o podjetja so notarski stroški, kjer overite in uredite pogodbo. Nakup d.o.o podjetja se izplača, če imate briljantno idejo, ki bo lahko naredila vaše življenje lažje. Za odprtje d.o.o-ja je potrebno vedeti veliko o podjetništvu. Takoj ko je podjetje ustanovljeno je prepisano na vas. Nakup d.o.o podjetja pa je najbolj enostaven na ustanovitev d.o.o. Vse kar potrebujete narediti je nekaj korakov in imate podjetje v dveh dneh. Za ustanovitev d.o.o podjetja je potrebno veliko podpisov in dovoljenj. To vam bo delalo veliko težav, zato pa je tukaj ustanovitev d.o.o, ki vam ponujajo nakup d.o.o podjetja hitro. To je najlažja možna rešitev za odprtje d.o.o-ja.