Vse za dom

Dnevne sobe za vaš dom

16. februarja 2016

Sodoben dizajn, vrhunska kvaliteta, funkcionalnosto to je le nekaj od lastnosti dnevne sobe salona pohištva v Ljubljani. Poleg prej naštetih je tudi ugodna ceni velik razlog zakaj kupci kupujejo dnevne sobe prav pri njih. Naročilo je hitro in enostavno, dnevno sobo pa vam po želji tudi namontirajo. Kar je pomembno je, da so prijazni in vam z veseljem pomagajo pri izbiri prave dnevne sobe za vaš dom.

dnevne sobe

Iz dnevne sobe prihajajo glasovi prav velikokrat, saj je to prostor v katerem se zadržuje prav večina družinskih članov bolj pogosto. So idealen prostor za pogovor, gledanje televizije, igranje družabnih iger in še kaj bi se našlo. Oprema dnevne sobe je popolnoma odvisna od vrste našega nakupa. Vse bolj se vgrajuje v dnevne sobe LED svetilna telesa, ki pomagajo pri zmanjšanju računa za elektriko saj so varčna prav tako pa imajo daljšo življensko dobo kot navadna svetilna telesa. S tem pa tudi prihranimo del denarja saj led telesa ne rabimo menjati vsako leto.

Prednost dnevne sobe je ta, da je ta prostor odprt prostoren in svetel, kar zagotavlja dobro počutje prav za celotno družino. Zato tudi večino dneva, ko smo doma preživimo prav v tem prostoru. Najbolj pogosto je tako, da je poleg kavča ali sofe še kakšen dvosed ter klubska mizica, ki omogočajo sproščeno pitje kave v družbi najbljižjih.

Če potrebujete dnevno sobo pohitite v salon pohištva saj v mesecu februarju ponujajo velike popuste na večino dnevnih sob v ponudbi, kar pomeni da boste ob nakupu prihranili obilico denarja, ki ga lahko porabite za kakšen drug namen. Dnevne sobe so res prostor, ki ga močno potrebujemo za sproščeno življenje zato je prav, da se ob nakupu odločimo za takega, ki se nam zdi primeren za naš dom tako po barvni vsklajenosti kot po oblikovnih smernicah.

Za več informacij se oglasite v salonu pohištva v Ljubljani na naslovu Tbilisijska 59, kjer vam bodo pomagali z izbiro.