Prosti čas in zabava

Električni motor za otroke je novi hit

14. novembra 2017

Štirikolesnik na akumulator je zelo podoben pravemu, le da je primeren za otroke.

Si predstavljate malčka, ki se pri teh letih pelje na motorju. Ja, seveda nikakor nismo misli pravi motor, vendar imamo v mislih električni motor za otroke. Motor je prestižno opremljen, poganja pa ga zmogljiv električni motor, ki omogoča, da lahko otrok počne z motorjem vragolije in se počuti kot pravi motorist.

Vsak bi želel posnemati znane motoriste najprestižnejšega razreda, a le redki imajo to možnost, da jim lahko njihovi starši kupijo prestižni električni motor za otroke. V preteklosti otroci nikakor niso mogli imeti motorja, le redki so bili tisti, ki so se lahko peljali s pomanjšano vespo ali policijskim motorjem, ki je zraven tega spuščal še čudne zvoke, dandanes pa je stanje povsem drugačno. Industrija igrač je tako zelo napredovala, tako da imajo otroci praktično vse, kar si zaželijo, počasi bodo lahko imeli celo mini letalo.

Otrok petičneža vidi izdelek, ki si ga kupi oče in kaj hitro reče, tudi jaz želim nekaj takšnega. Njegov oče ali mati napneta vse sile, da bi lahko to stvar kupila tudi svojemu sinu in tako dobimo novo prestižno igračo. Niti predstavljati si ne moremo, kam peljejo vse te novosti in kaj nam prinašajo.

električni motor za otroke

Po mnenju strokovnjakov je slednja družba veliko zgrešila, saj nima meja in so otroci postali preveč razvajeni. Predstavljajte si samo, da se otrok s štirikolesnikom na akumulator podi po gozdu in preganja živali ali sosedove muce. Verjetno ne bo nihče vesel, a se dogajajo tudi takšne stvari. Najpomembneje je, da se otroke nauči pravega odnosa do stvari in seveda spoštovanja. Potem lahko industrija še kako napreduje, a če bodo otroci imeli odnos in bodo znali spoštovati stvari, potem tudi te novosti ne bodo imele tako drastičnega vpliva. Vendar to je iluzija. Predstavljajte si samo nekoč nemške otroke, ko so prišli na morje in so se na sladoled pripeljali s štirikolesnikom na akumulator.

V bistvu so nam skoraj oči pogledale iz jamic. Danes slednje počnejo naši otroci, pa čeprav smo takrat sveto zatrjevali, da česa takšnega pa svojim otrokom ne bi nikoli dovolili. Saj veste, kako pravijo, zarečenega kruha se največ poje in slednji pregovor še kako drži. Otroci so postali najmočnejše orožje in prav zaradi tega je vsa industrija uperjena v to, da odkrijejo nekaj, kar bi čim bolj zabavalo otroke, saj se zavedajo, da bodo starši dali še zadnje evre, samo da bi lahko otroka osrečili in mu kupili želeno igračo. Slednje nikakor ni prav, vendar je povsem realno stanje današnje družbe, ki je preveč materialistična in meni, da se lahko vse kupi s pomočjo denarja, tudi zdravje.

A žal se slednjega ne more. Lahko pa se kupi takšne in drugačne igrače, ki prinašajo bajne dobičke in ob katerih se bogatašem smeje, saj vidijo, da je vse več ljudi, ki svojim otrokom kupujejo morebiti povsem nepomembne igrače. A dokler je v tem denar, je treba vztrajati oziroma naj se železo kuje, dokler je vroče.

Električni motor za otroke je zanimivost, saj otroke popelje v svet sanj in jim dovoli, da se počutijo del velikih.