Vse za dom

Montažna hiša in njene lastnosti

10. novembra 2017

Že z zelo majhnimi koraki lahko prav vsak dan spreminjamo naš svet na bolje. Tudi s postavitvijo primerne hiše lahko poskrbimo za to. Montažna hiša je le ena ob oblik, ki poskrbi tudi za to. Strokovnjaki, ki nam jih pomagajo sestaviti nam tako ponujajo številne prednosti, ki nastanejo na podlagi izjemnih lastnosti tovrstnih hiš.

montažna hiša

Celoten proces na enem mestu

Proizvajalec nam pred tem garantira pošteno in fiksno ceno, kar je prav tako izjemnega pomena za nas. Prav tako je ponujeno tudi najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu. Ponudniki nam zagotovijo še lastno ekipo delavcev, ki poskrbi za montažo ter postavitev objekta in za vsa zaključna dela. Montažna hiša je znana tudi po izjemni postavitvi. Ves proces namreč lahko poteka na enem samem mestu.

Vsi materiali, ki jih pri tem uporabljajo, pa so v skladu z najvišjimi zahtevami EU trga. Njihovi delavci imajo ogromno strokovnega znanja in seveda tudi dolgoletne izkušnje. Marsikatera montažna hiša je namreč proizvod njihovega profesionalnega dela. Zanimiv podatek, ki nam ga lahko podajo iz lastnih izkušenj, pa je ta, da je celotna gradnja končana že v nekaj mesecih. Tako bodo zadovoljili vse naše želje.

Montažna hiša je tudi energetsko varčna

Montažna hiša je oblika hiše, ki jo prištevamo v skupino nizkoenergetskih stavb. To v praksi pomeni, da take hiše porabijo izredno malo energije. Na dolgi rok nam taka hiša lahko doprinese izjemen prihranek. Zavedati se moramo, da je pri gradnji take hiše uporabljeno veliko več naravnih materialov, kot pa jih je uporabljenih pri gradnji navadne oziroma klasične oblike hiše. Tako je hiša skoraj v celoti izdelana iz lesa.

Izdelana iz naravnih materialov

Zanj je značilno, da je veliko boljši toplotni izolator kot pa opeka. Lesene stene potem ponavadi kombiniramo še z zunanjimi ter notranjimi zidovi. Tako lahko stroške ogrevanja znižamo za skoraj polovico ali pa še več. Taka gradnja je zaradi velike dolžine spojev na objektu lahko občutljiva ter problematična. Ravno zato mora biti hiša te vrste izdelana kakovostno, prav tako mora biti primerno ter dobro vzdrževana.