Vse za dom

Garaže

28. novembra 2014

Večkrat si kdo misli, da mamo garaže samo zato da se v njih nabira krama, vendar garaže zelo prav pridejo pri zaščiti avtomobila, še posebej takrat, ko so zunaj posebni vremenski pogoji ( sneg, toča, močnejši nalivi). Poznamo dve vrsti garaž in sicer garaže v stavbi in samostojne garaže. Podjetje ITN d.o.o. nam ponuja nakup njihovih konstrukcijskih garaž.Garaža

Konstrukcijske garaže so zelo dobre in primerne za skoraj vsakega, ki ima le nekaj metrov okoli svoje hiše prostora, da si jo lahko postavi. Potrebujete le nekaj metrov ravnega in dovolj utrjenega terena. Za postavitev garaže ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov ali česa podobnega, saj so garaže iz pločevine, pripravljene za uporabo, tako da vam ni potrebno storiti ničesar.  Izdelujejo se po potrebi, lahko za eno vozilo ali več vozil. Streha je narejena iz valovite kritine ki je narejena pločevine in zagotavlja čvrstost in nepropustnost. Fasada je največkrat iz valovite kritine, možnost pa je vgraditev prozornih sten, ki zagotavljajo boljšo svetlobo. Naročimo lahko različnih oblik, različnih barv, modelov.

Sama garaža sicer ni namenjena za shranjevanje predmetov in drugih nepotrebnih stvari ampak, če avta ne nameravamo zapeljati v garažo potem imamo lahko tudi za to. lahko pa kombiniramo in si vzamemo malo večjo garažo in polovica je namenjena za parkiranje avtomobila, druga polovica pa je lahko namenjena za razne ostale predmete kot so naprimer manjša delavnica, za shranjevanje orodja, odvečnih stvari, kolesa, motorji in podobno.  Prednost teh garaž je, da avto ni neposredno izpostavljen mrazu, snegu, toči, kar pomeni, da ne pride do zunanjih poškodb strehe.  Kadar pridemo v avto se nam ni treba ukvarjati in s tem izgubo nepotrebnega časa z odmetavanjem snega in drgnjenjem ledu. Tudi zjutraj se usedemo v topel avto v primerjavi  s tem, da bi bil avto odzunaj. Ni pa dovoljeno prižiganje in puščanje avta v zaprti garaži, saj to bi lahko pripeljalo do zastrupitve s plinom.