Vse za dom

Parketi za vsak dom

13. novembra 2014

Parketi za vsak domKupujete nov parket, pa se ne morete odločiti, kje in kakšnega bi kupili? Parket je velika investicija za naš dom, saj je ena redkih stvari, ki mora biti uporabna vsak dan. Zato je potrebno izbrati pravega ponudnika. Parketi za vsak dom so na voljo v prodajnem programu podjetja Štajerles trade d.o.o. Na voljo so parketi iz plute ali linoleja, lahko pa si izberete svojo barvo. Odlikujejo jih izjemna kvaliteta, obstojnost, ugodne cene in lep videz. Vaš dom bodo naredili moderen in edinstven. Predložite jim svoj vzorec in naredili bodo parket, ki lahko popolnoma ustreza vašim željam. Če pa nimate začrtanih želj glede parketa, vam bodo svetovali pri njegovi izbiri. V prodajnem programu najdete tudi letve različnih dolžin, višin in širin, lakirane, oljene in barvane.

Kdo pa bo položil ta parket? Naj vas to nikar ne skrbi, saj Štajerles trade nudi tudi kvalitetno parketarstvo, zato se vsi parketi strokovno vgrajujejo. Na storitev polaganja vam tudi pripada garancija. Za vsa naročena dela se potrudijo, da so opravljena v dogovorjenih rokih. Ko dokončajo polaganje vašega parketa, dobite še navodila za njegovo vzdrževanje.

Štajerles trade je znamka, ki nekaj velja v Sloveniji. Njihovi parketi so zelo moderni, lepi, kvalitetni in ugodni. Ni pomembno, če ste velik strokovnjak za oblikovanje in arhitekturo ali pa nekdo, ki se na parket sploh ne spozna. Vsak bo dobil produkt, ki je vreden svoje cene.

Obiščite zgornjo povezavo in si oglejte kataloge s parketi za vsak dom. Lahko pa obiščete njihov prodajno razstavni salon v Podgorcih ali na Ptuju. Z veseljem Vas pričakujejo!