Prosti čas in zabava Zdravje

Tečaj plavanja

15. maja 2014

Tečaj plavanjaAli vaši otroci ne znajo plavati ali pa si samo želite da bi nadgradili plavalne sposobnosti? Potem je najbolje da obiščete tečaj plavanja, ki ga organizira Vaterpolo klub Ljubljana.

Vaterpolo klub Ljubljana zelo dobro organizira tečaj plavanja in varnost. Letos bodo organizirali plavalne tečaje ki bodo poleti. Vse se bo dogajalo na kopališču Kodeljevo. Ponujajo Vam 3 različne termine tečaj plavanja. Ti termini so lahko enotedenski ali pa dvotedenski. Izbirate lahko med celodnevnim tečaj plavanja ali pa samo dopoldanski tečaj plavanja. Tečaj potek od 25.6 do 27.6. Poleg tega Vam tudi nudijo tri dnevni intenzivni tečaj. V tečaju tudi vključujejo zdravo prehrano, ker je to zelo pomembno za vaše malčke in njihovo počutje. Vsi ki se bodo udeležili tečaja bodo ob prihodu na bazen bili testirani in razdeljeni glede na znanje. Zakaj se odločiti za plavanje? Plavanje pozitivno vpliv na gostoto kosti, povečuje mišično maso, izboljša gibljivost, izboljša delovanje mišičnega in živčnega sistema, izboljša motorike, izboljša delovanje pluč in otroci se naučijo poslušati in sodelovati.

Začetni plavali tečaji: ob začetku tečaja se bodo Vaši otroci prilagajali vodi. Potem jih pa bodo naučili glavne tehnike plavanja. Imela bodo tudi različne dejavnosti kot so spuščanje po toboganu in vodne igre.

Nadaljevanje plavalnega tečaja: pri nadaljevanju tečaja pa bodo izpopolnjevali tehnike plavanja, učenje skoka na glavo, učenje novih plavalnih tehnik in seveda spuščanje po toboganih in vodne igre s pripomočki.

Upamo da smo Vam povedali dovolj informacij o tečaju plavanja in o vseh drugih informacijah. Za več informacij kliknite na zgornjo povezavo.