Storitve in trgovina

Tiskanje dresov Dresi-tisk

16. marca 2014

Tiskanje dresov Dresi-tiskSe Vam zdijo vaši športni dresi monotoni in neatraktivni? Spletna stran Dresi-tisk vam nudi tiskanje dresov z zanimivimi motivi in logotipi, ki so izredno kvalitetni ter pralno in UV obstojni, po zelo ugodnih cenah. Tiskanje dresov opravlja podjetje GESS, ki je družinsko podjetje s 15 letno tradicijo na področju tiska in trženja promocijskega tekstila ter promocijskega materiala. Poleg tiskanja dresov vam nudijo tudi tiskanje športne opreme, tiskanje majic in tisk promocijskega tekstila.

Želite imeti na svojem dresu reklamni oglas ali svoje ime? Vse to vam lahko uresničijo pri podjetju GESS. Njihovo največje zadovoljstvo je, da naredijo dres, ki ga boste nosili s ponosom. Tako bodo tudi vaši športni rezultati boljši, saj se boste v teh dresih dobro počutili. Imajo tudi že številne izkušnje s tiskanjem dresov za nekatere slovenske nogometne klube. Glede na želje posameznika ali potreb ekipe oz. kluba, se za tiskanje dresov in druge športne opreme določi ustrezna tehnika tiskanja. Namen spletne strani Dresi-tisk je na enem mestu ponuditi vso športno opremo, ki jo potrebujejo vrhunski ali rekreativni športniki. V ponudbi najdemo drese za nogomet, drese za odbojko, drese za košarko, trenirke, opremo za trening, dodatke za igro in trening,  športna oblačila za prosti čas, jakne itd. Drese in športno opremo nabavljajo za športne klube in društva po naročilu. Možen je ogled ali pošiljanje nekaterih vzorcev po predhodnem dogovoru. Za pomoč pri odločitvi glede vzorcev si lahko ogledate tudi galerijo potiskanih dresov. Poleg tiskanje dresov in druge  športne opreme lahko na tej strani naročite tudi graviranje na pokale in medalje.

Kako lahko športni klub pridobi sredstva od sponzorjev? Najlažje je, da sponzorjem ponudite reklamo v obliki transparenta zastave. Tudi tisk na zastave in transparente vam nudijo na strani Dresi-tisk. Če želite, da vaš klub pridobi na prepoznavnosti, potem se odločite za izdelavo zastave z logotipom kluba.

Odločite se za tiskanje dresov in športne opreme na zgornji povezavi še danes in pridobite dodaten popust pri nakupu nove športne opreme.