vse o sobnih rastlinah
Razno

Vse o sobnih rastlinah, ki prinašajo blagostanje

2. januarja 2021

Sobne rastline so lahko za okras ali za zdravje. Odvisno, kam ste usmerjeni late bolj praktični ali čustveni. Nekatere sobne rastline prinašajo veliko harmonije, sreče, denarja in obilja v hišo, prostor ali pisarno, zato so zle priljubljene in cenjene. Poglejte si vse o sobnih rastlinah na tej povezavi, kjer boste izvedeli, katere ja za vas ali vaše bližnje prava. Podarite si jo ali jo podarite komu drugemu, v obeh primerih boste srečnejši, kot ste zdaj.

Sobne rastline so koristne, ker podnevi proizvajajo kisik in v prostor vnašajo svež zrak ter svežino. So žive in radostne, nikoli niso žalostne, mogoče malo trpijo ,če jih ne zalijemo, kar pa ne velja za kaktus in jerihonsko rožo, ki lahko zdrži brez vode kar 50 let, ste to vedeli? Neverjetno, če jo zaklijete, ko je že čisto suha, bo oživela in ozelenela in sveže zadišala. Zato je zadnje čase pravi hit in iskana rastlina za blagostanje, saj take vibracije prinaša v prostor.

vse o sobnih rastlinah

Tudi kaktusi so super sobne rastline, tako bodičasti kot tisti brez bodic, ker so hvaležni za vzdrževanje, saj potrebujejo pečeno zemljo in vsake toliko mescev malo vode. To je prava rastlina za tiste, ki nimate časa se z njimi ukvarjati. Tisti, ki pa imate radi skrb za rože, pozor, ne zalivajte jih prepogosto, lahko zgnijejo korenine in oni sami, pa ne bo več od njih. Ja, kaktus ne potrebuje vaše pozornosti, v temu je čar, lepo sveti in krasi prostor, je tam tiho in spokojno.

Za take, ki radi skrbite za rože je seveda srečni bambus, potrebuje precej vode in toploto, zato ga morate večkrat zaliti ali pa ga pustit v kozarci z vodo, pa bo rastel visoko in visoko ter zelo hitro. Cenjen je kot simbol hitre rasti in zdravja ter prilagodljivosti. Tisti, ki ste praktični pa vzemite alojo vero, ki je zraven tega, da ni zahtevna za vzgojo, ker je kaktus, še zdravilna za kožo in uživanje.