Razno

Aplikacija za Onedate portal

5. januarja 2016

Vsi Italijanski portali za zmenkarije so se počasi začeli odločati, da bodo svojim strankam oziroma obiskovalcem ponudili aplikacije, ki si jih bodo lahko naložili na svoje pametne mobilne telefone in tablice. Tudi portal Onedate ni izjema. Tudi Onedate se je odločil, da bo izdelal aplikacijo, ki pa se bo nekoliko razlikovala od ostalih. Večina portalov za zmenkarije se je odločila, da bo naredila aplikacijo, ki ne bo veliko spreminjala originalne spletne strani.

onedate

Seveda je ta odločitev kolikor toliko dobra, toda aplikacije morajo vseeno biti narejene tako, da so malo spremenjene od samega spletnega portala, saj se spletne portale običajno uporablja preko računalnikov, kar pomeni, da je njihovo upravljanje veliko lažje in hitrejše. Onedate bo naredila aplikacijo, ki bo ljudem omogočala, da bodo njihov portal uporabljali še bolj enostavno in hitro. Pomembno je, da se takšne strani preko aplikacije da hitro upravljati, saj tako ljudje lahko pričnejo veliko hitreje komunicirati z ostalimi ljudmi in veliko hitreje se lahko na samo spletno stran sploh povežejo.

Onedate je želel, da bi lahko njihovi uporabniki do strani dostopali od koderkoli, samo da imajo povezavo do interneta. To pomeni, da bi večina uporabnikov lahko že sedaj zelo enostavno uporabljala Onedate portal v kolikor bi se povezali preko Wi-Fi ja, toda le ta ni povsod na voljo. Seveda tudi aplikacija ne bo delovala v kolikor ne boste imeli dostopa do interneta, saj je internet pogoj, ki ga morate izpolnjevati v kolikor želite Onedate uporabljati kjerkoli in kakorkoli. Seveda bo aplikacija prinesla določene prednosti, seveda pa se bo tu in tam našla tudi kakšna slabost. Denimo slabost aplikacije za Onedate portal bo ta, da bo po vsej verjetnosti za njo potrebno nekaj plačati. Veliko ljudi meni, da je to napaka in da se bodo lastniki tega portala s tem ušteli. Kako se bo zadeva prijela, pa bomo lahko zapisali šele čez nekaj časa.