Zdravje

Botox za vaš obraz

24. marca 2017

Ženske so tiste, ki jim je verjetno botox nekoliko bolj znan, saj je botox nekaj, za kar se odloča veliko žensk sodobnega časa. To je seveda žalostno, saj gre za lepotne operacije in veliko žensk se za njih odloči, pa čeprav sploh ni neke resne potrebe po tem. Veliko žensk želi tudi v starejših letih izgledati, kot da jih imajo še vedno samo 20, toda to pač ne gre kar tako, saj smo ljudje narejeni tako, da se pač staramo in glede tega zaenkrat še ne moremo ravno kaj dosti spremeniti. Pomembno je, da smo srečni sami s seboj in da ljubimo sami sebe. Nikoli ne smemo dopustiti, da bi kakšni drugi ljudje govorili nam, kako bi morali izgledati, kaj bi morali popraviti in tako dalje.

botox

Prav zaradi takšnih ljudi je postal botox tako zelo popularen, saj so ženske, ki so nekoliko že v letih želele nekaj, kar jih bo nekako pomladilo. Botox je to vsekakor uspel narediti, toda le začasno. Gre za nekaj, kar vam kirurg vbrizga z injekcijo in tako se vam vaša koža ponovno nekoliko bolj napne. To pomeni, da se znebite gub in tako dalje, kar je želja številnih ljudi. Ljudje imajo slabo mnenje glede botoxa, saj le redki podpirajo lepotne operacije.

Lepota je naravna in to si zapomnite. Prav vsak človek je lahko le v kolikor sam meni da je. Seveda ne moremo ugajati vsem ostalim ljudem, ki jih lahko najdemo na svetu, toda pomembno je le to, da smo mi sami zadovoljni s samim sabo. Botox bo seveda lahko popravil kakšno gubo ali dve, toda čez čas bo izginil in to pomeni, da boste morale ponovno na lepotno operacijo, kar pa je vsekakor lahko zelo nadležno. Botox je nekaj, kar se večinoma uporablja v tujini. Pri nas tega ni toliko, tako da vsekakor ni nekega strahu, da bi se v kratkem še bolj razpasla želja po botoxu.