Razno

Horoskop za vsa znamenja

8. junija 2017

Verjetno si vsak vsake toliko prebere v kakšnem časopisu, na spletu ali pa kje drugje, kaj mu napovedujejo zvezde. Vsak je že kdaj pa kdaj prebral horoskop, ki naj bi bil sposoben napovedati, kaj se nam bo zgodilo v prihodnosti oz. kako bomo čustveno naravnani in podobno. Je kar veliko situacij, ki odločajo o tem, kaj se bo nekomu v življenju zgodilo, tako da vsekakor je pomembno, da se zavedamo, da je horoskop verjetno le nek zapis, ki so ga napisali strokovnjaki s tega področja, kar pa še ne pomeni, da je to nekaj, kar 100% drži in da mu moramo 100% prisluhniti. Vsake toliko horoskop napove nekaj, kar se nikoli ne zgodi in zaradi tega moramo biti previdni.

horoskop

V tem članku vam nočemo pisati o tem, ali je horoskop točen ali ne, želimo vam le povedati, kako mi gledamo na to in kako mi razumemo napovedovanje horoskopa. Ne želimo, da ima kdo težave zaradi tega, kar mu je napovedal horoskop, zato je prav, da horoskop jemljemo malo z rezervo bi se temu lahko reklo. Horoskop deluje tako, da ljudem na podlagi postavitve zvezd strokovnjaki napovedujejo usodo. Vsak horoskop tako lahko za isto znamenje poda nekoliko drugačne ugotovitve, ker so drugi ljudje le tega pisali. To je seveda logično. To sicer ne pomeni, da nek horoskop ni resničen oz. točen zaradi tega, ker se razlikuje od drugega, pač pa to pomeni, da imajo strokovnjaki, ki jih mimo grede ni ravno malo za to področje, pač različno mnenje. Ljudje smo narejeni tako, da imamo pogosto različna mnenja in s tem ni prav nič narobe.

Horoskop je torej nekakšen smerokaz, ki kaže na to, kaj naj bi se nam zgodilo, kako naj se obnašamo in kako naj sprejemamo naše odločitve v prihodnosti. Prav je, da vse skupaj jemljemo nekoliko z rezervo, ker ni nikjer 100% dokaza, da je horoskop resnično mogoč, oz. da je z njegovo pomočjo mogoče napovedovati usodo oz. prihodnost ljudi.