Storitve in trgovina Zdravje

Medicinska pedikura Pedimed

19. marca 2014

Medicinska pedikura PedimedSe ubadate z odvečno kožo na podplatih, glivicami na nohtih in drugimi težavami s podplati? Stopala so najbolj obremenjen del človekovega telesa, zato so potrebna redne in ustrezne nege. Medicinska pedikura Pedimed je fokusirana na higienski in estetski negi nohtov na nogi in podplatov nog. Pri tem uporabljajo vrhunske medicinske in kirurške sterilne inštrumente, z digitalno metodo in sodobno informacijsko tehnologijo pa skrbijo za redno spremljanje pacientov.

Zaradi nepravilne nege stopal in neprimerne obutve se ljudem pojavlja vse več težav s stopali. Glivice na nohtih in vraščen noht sta najbolj pogosti težavi na tem predelu nog. V primeru, da se vaš noht lomi, je rumene barve, se drobi ali pa je izredno boleč, potem nikar ne odlašajte in se odločite za medicinsko pedikuro v centru Pedimed. Tegobe, kot so kurja očesa, vraščen noht, zadebeljena koža, glivice na nohtih, odvečna koža na stopalih, otiščanci ipd., vam medicinska pedikura Pedimed odpravi hitro in neboleče. Posege, ki potekajo v sproščujočem ambientu in najvišjih standardih čistega prostora, opravlja v tujini strokovno usposobljeno osebje s področja pedikure. Medicinska pedikura Pedimed je namenjena vsem starostnim skupinam, ne glede na spol. Poleg pomoči pri težavah in medicinskih posegih, vam v centru Pedimed svetujejo tudi glede učinkovite skrbi, nege in uporabe primernih izdelkov za nego nog, kot so kreme, spreji, sredstva za reševanje glivic na nohtih itd.

Ne odlašajte z nego stopal, saj vas prav stopala nosijo in vas bodo morala še dolgo časa. Neboleči tretma vam bo pripomogel k boljšemu počutju in višji samozavesti. Tako vam ne bo več potrebno skrivati vaših stopal v zaprte čevlje v času vročih dni. Na medicinska pedikura Pedimed se lahko naročite preko spletnega obrazca na zgornji povezavi. Za kakršenkoli nasvet glede težav s stopali jih lahko kontaktirate preko telefonske številke ali elektronske pošte, še najlažje pa je, da se kar oglasite v njihovi ordinaciji v Ljubljani.