Računalništvo in splet

Neoriginalne kartuše

13. maja 2014

Dandanes ima doma  že skoraj vsak svoj tiskalnik, s katerim tiska raznorazne dokumente. Tiskalnik za tiskanje uporablja barve iz kartuš, ki se nahajajo v tiskalniku. Če veliko tiskate se te kartuše z barvo hitro izpraznijo in tako jih je potrebno nadomestiti z novimi, polnimi kartušami. Spletna trgovina kartuše.net vam ponuja različne neoriginalne kartuše, Neoriginalne kartušeki so ravno tako kakovostne ter učinkovite, kot originalne.

Zgoraj omenjena spletna trgovina ponuja kartuše, za tiskalnike naslednjih blagovnih znamk: Canon, Epson, Panasonic, Samsung, HP in Xerox. Te neoriginalne kartuše so zelo cenouno ugodne, kar pomeni, da za njih ne bo potrebno odšteti veliko denarja. Poleg kartuš imate na voljo tudi tonerje ter številne komplete.

Ali se je tudi vam zgodilo, da je barve zmanjkalo ravno v trenutku, ko ste potrebovali natisniti pomemben dokument? V tistem trenutku vas zagrabi panika saj neveste kaj bi storili. Če potrebujete kartuše se lahko odpravite v trgovino z kartušami, ki pa so ponavadi zelo drage. Enostavnejša rešitev je, da zelo cenovno ugodne, neoriginalne kartuše naročite kar na zgoraj dodani povezavi in s tem privarčujete denar.

Ko naročate neoriginalne kartuše, bodite pozorni predvsem na oznako in tip tiskalnika. Ko veste katero kartuše potrebujete, kliknite zgornjo povezavo in v iskalnik v desnem zgornjem kotu vpišite oznako ali tip. Ko zagledate iskano kartušo jo preprosto naročite z klikom na gumb “Dodaj v košarico”. Tu vaše naročilo še ni končano, saj boste morali izpolniti še nekaj podatkov. Na koncu preprosto zaključite nakup in neoriginalne kartuše vam bodo pripeljali na dom. Ob znesku naročila, ki je nad 35 € pa vam bodo izbrane izdelke dostavili brezplačno. Če iskane kartuše na njihovi spletni trgovini ne najdete, jih lahko pokličete in povprašate če jih lahko naročijo.