Storitve in trgovina

Pakirni izdelki za vsako skladišče

29. novembra 2022

V skladišču je potrebno imeti za uspešno opravljanje dela veliko pripomočkov. Poleg raznih strojev, je tudi potrebnih tudi mnogo manjših pripomočkov, ki so prav tako pomembni, da delo poteka gladko. Spletna stran https://kammtrade.si/ podjetja Kamm Trade vam ponuja prav to – manjše pripomočke za delo v skladišču. Njihov glavni produkt so stretch oz. raztegljive folije, zaščitne folije, pa lepilni in tiskani trakovi, etikete in podobno. Z njihovo pomočjo se preostale izdelke, ki se hranijo v skladiščih in proizvodnjah, skrbno povije, da ne pride do poškodb, prav tako pa se jih označi. Če se poizvedenih izdelkov ne bi označilo, bi prišlo do zmešnjave in noben ne bi vedel, kaj kam paše.

Različne vrste folij

Vse vrste folij se uporablja v skladiščih in proizvodnjah, pa tudi pri manjših obratih, trgovinah in celo doma. Njihov namen je odvisen od folije. Najbolj osnovna je stretch oz. raztegljiva folija. Gre za folijo, ki je izdelana iz raztegljivega plastičnega filma. Z njimi se ovija palete in ostale produkte. Izdelki so z njeno pomočjo skrbno naviti na paleto in manj možnosti je, da bi se raztresli, padli s palete ali pa se poškodovali. Izbirate lahko med osnovnimi prozornimi stretch folijami, ki imajo različne dimenzije in trdote. Lahko pa se odločite tudi za črno ali celo tiskano stretch folijo.

Če je vaš izdelek delikaten, bo morda v poštev bolj prišla zaščitna folija. Tudi tu lahko izbirate med različnimi dimenzijami in oblikami folije.

Trakovi

Naj bo to lepilni, tiskani, označevalni trak ali pa etikete, tudi to je pomemben del opreme skladišč. Vsak izdelek je potrebno primerno označiti in ga zapakirati v embalažo. Če nimate označevalnih nalepk oz. etiket in pa lepilnega traka, vam tega ne bo uspelo narediti. Pri Kamm Trade lahko izbirate med različnimi vrstami trakov za uporabo v skladiščih in tovarnah. Prav tako pa lahko vse te izdelke za vas naredijo tudi po meri.