Storitve in trgovina

Pisarna.biz

2. januarja 2014

Pisarna.bizPotrebujete potni nalog, pa ne veste kje bi ga izdelali? Pisarna.biz je prava rešitev za vas! Aplikacijo si lahko ogledate na spletni strani http://pisarna.biz.

Aplikacija Pisarna.biz je enostavna za izdelavo potnih nalogov. Za vstop oziroma za registracijo v aplikacijo Pisarna.biz je vse kar potrebujete minuta časa, saj njena aktivacija poteka povsem avtomatsko preko vašega naslova email. Pisarna.biz je enostavna in hitra za izdelavo nalogov, omogoča pa tudi enostavne funkcije priprave, obdelave, urejanja in analize tega dokumenta.

Kaj pa sploh je potni nalog? To je neka vrsta računovodske listine, ki je izredno pomembna za dokazovanje službene poti ter tudi za povračila stroškov, ki so na neki službeni poti nastali (cestnine, parkirnine, prehrana …). Izdelava potnih listov je večini podjetij zamudna, a z aplikacijo Pisarna.biz to ni tako. Ker je ta dokument zelo pomemben, mora tudi biti vedno pri roki zaposlenega, ki opravlja službeno pot. Če ga ta slučajno nima ali ga ima pa ni pravilno in popolno izpolnjen, se podjetju v primeru inšpekcijskega pregleda ne povrne stroškov s te poti in se mu še dodatno zaračuna plačila, kot so dodatna dohodnina, davek, razni prispevki, zamudne obresti in tudi dodatna kazen. Zato je pomembno, da so potni nalogi sestavljeni pravi čas in da so brez napak. Vsebina teh potnih nalogov ni nikjer natančno določena in ne vemo natančno kaj vse morajo vsebovati. Vsebovati pa zagotovo mora čim več dokazil o opravljeni poti, vse podatke o podjetju in delodajalcu, vse osebne podatke o zaposlenemu, ki pot opravlja, čas, datum, namen, trajanje in točen plan poti, odobritev poti s strani delodajalca, podpis delodajalca ter tudi žig podjetja. Ti potni nalogi se nato praviloma morajo hraniti 10 let.

Ko se odločite za izdelavo potnih nalogov, le-te izdelajte in urejajte v aplikaciji Pisarna.biz. Zagotovo vam ne bo žal.