Računalništvo in splet

Računalniški servis

2. februarja 2014

Računalniški servisZa naše avtomobile je preventivni servis povsem običajen. Kaj pa naši osebni računalniki? Na njih preživimo večino časa in nanje shranjujemo pomembne dokumente in spomine v obliki fotografij in video posnetkov. Zagotovo pa je marsikoga osebni računalnik z nepravilnim ali počasnim delovanjem že spravil na rob živcev in bi ga najraje vrgli skozi okno. Prav zaradi tega bi se moral opravljati tudi preventivni računalniški servis.

Serviserji in poznavalci računalnikov priporočajo računalniški servis vsaj enkrat letno, med katerim se predvsem sčisti prah v notranjosti. Na vsake dve leti pa je priporočljivo zamenjati oziroma ponovno naložiti programsko opremo.  Večina nas zmotno misli, da se računalnik po nekaj letih upočasni, a v bistvu se upočasni le zastarela programska oprema. Računalniški servis ponavadi obiščemo šele, ko je že povsem očitno, da ga računalnik potrebuje ali, ko se računalnik niti več ne prižge. Priskrbite si računalniški servis prej. Ko opazite, da računalnik ne deluje, kot ponavadi, ko se pojavlja brnenje, ropot, ne želeni ponovni zagoni in podobno, obiščite računalniški servis.

Trgovina AltStore vam poleg bogate izbire računalnikov, prenosnih računalnikov, tablic in dodatne računalniške opreme, katere najdete tudi na www.altstore.si ponuja tudi zanesljiv računalniški servis. Če zaznate kakršno koli nepravilno delovanje računalnika ali računalniške opreme, če potrebujete ponovno namestitev programske opreme ali potrebujete kakšen rezervni del, če vam računalnik ogrožajo virusi ali če se vaš računalnik pogosto pregreva obiščite servis v trgovini AltStore. Strokovnjaki vam lahko svetujejo tudi po telefonu in tako odpravijo marsikatero ne ušečnost že med pogovorom. Njihovi prednosti sta zagotovo poznavanje vse opreme – tako strojne kot programske ter dolgoletne izkušnje in vam zato hitro in učinkovito odpravijo vse nepravilnosti. Torej, ko se pojavi težava na vašem računalniku oziroma še bolje, preden se pojavi, obiščite servis za računalnike AltStore, ki je najboljša izbira za vas.