Storitve in trgovina

Registracija znamke

24. januarja 2014

Registracija znamkeImate vizijo za neko podjetje oz. izdelek, vendar ne veste kje ali kako bi ga realizirali? To storitev odlično opravlja hitro rastoče in mlado podjetje Firmica d.o.o.. Registracija znamke, računovodstvo, odpiranje podjetij in še v veliko drugih panogah, je to podjetje specializirano in pripravljeno, da vam priskoči na pomoč.

Vendar zakaj registracija znamke?

Tukaj je primer: Zamišljajte si, da bi tovarna imenovana Pepsi prodajala neko vrste pijače, z imenom Coca Cola in bi bila napisana s tako pisavo kakor original. To preprosto nebi šlo, saj bi prišlo do zamenjav in čudnih situacij. Ravno zato pa vam na pomoč pride oz. bi v tem primeru prišla Coca Coli registracija znamke. Registracija znamke omogoča Coca Coli, da brez njenega soglasja, ni mogoče oz. je prepovedano prodajati podobno blagovno znamko ali enak zavajajoč izdelek podoben vaši znamki.

Kako poteka registracija s podjetjem Firmica d.o.o.?

Na začetku, vi podate predlog, opis itd. Nato vam svetujejo, kako bi bilo boljše, če seveda je to izvedljivo. Zatem se ustrezno pozanimajo o pravilnostih in uredijo vse potrebne dokumente, kjer ste že korak bližje registraciji vaše znamke. Ko je ta korak končan sledi svetovanje pri vložitvi prijave (pooblastila zastopnika, pristojbina za prijavo, prikaz znaka v izvodih itd.). Kmalu za tem po še nekaj testih je znamka registrirana na vas za dobo 10 let od dneva, ko je bila prijava vložena.

Po registraciji znamke, lahko tudi s tem podjetjem odprete svoje podjetje in to samo za 399€. V to odprto podjetje imate vključeno storitev odprtja bančnega računa podjetja, 7500€ osnovnega oz. začetnega kapitala ter vso potrebno ureditev dokumentacije. Naredijo vam spletno stran po polovični ceni ter, da bo posel cvetel, vam ponudijo še ugoden paket računovodstva.

Z registracijo znamke pridobite izključno pravico, da znamko uporabljate v gospodarstvu za označevanje izdelkov oz. storitve.