Storitve in trgovina

Servis varilnih aparatov

31. marca 2014

Servis varilnih aparatovVarilni aparati so opreme, ki naj nebi manjkala nobenemu mojstru. Vedno, tudi doma, potrebujete občasno zavariti kakšen kos železa, aluminija ali katere druge kovine. Varilni aparati so običajno kar draga investicija. Najcenejše lahko dobite za dobrih 100 evrov, vendar bodi pozorni, kdo vam bo v prihodnje delal servis varilnih aparatov. Vsi serviserji ne delajo servisa za vse blagovne znamke, zato je smiselno pred nakupom preveriti, katero znamko aparata boste vzeli in kje ga boste servisirali.

Ugoden in kvaliteten servis varilnih aparatov vam nudijo v podjetju Pretent d.o.o., kjer vam poleg servisiranja nudijo tudi bogato izbiro varilnih aparatov, varilnih mask, ostalega potrošnega materiala za varjenje, krožnih žag, zaščitne opreme ter številnih drugih pripomočkov, ki jih potrebujete pri raznih opravilih.

Servis varilnih aparatov podjetje nudi za vse blagovne znamke varilnih aparatov, prav tako pa nudijo tudi servis gorilnikov za plazme in varilne aparate. Podjetje je pooblaščeni serviser za znamke aparatov Stel, Cea in Jasic. Poleg prodaje nove opreme in aparatov za varjenje, imajo na voljo tudi rabljene varilne aparate. Svetujemo, da v primeru, da so vam interesantni rabljeni aparati, spremljate njihovo ponudbo na spletni strani www.pretent.si.

Varilni aparati delujejo na različne načine. Lahko so točkovni ali ploskovni. Na voljo so nam MMA varilni aparati, MIG , TIG varilni aparati, zračne plazme ter točkovni varilni aparati. Površina, ki jo želimo zvariti mora biti čista (obrušena), saj var v nasprotnem primeru ne bo opravljal svoje funkcije. Da so vari kvalitetni in služijo svojemu namenu, pa je potrebno redno opravljati tudi servis varilnih aparatov.

Podjetje Pretent d.o.o. je družinsko podjetje, ki je na trgu že od leta 1990. Temelji na kakovosti svojih storitev. Podjetje je s svojo ponudbo eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju varilne tehnike.