Računalništvo in splet

Izdelava spletne trgovine

2. aprila 2014

Izdelava spletne trgovineSte podjetnik ali le oseba, ki bi si želela začeti ukvarjati s podjetništvom oz. prodajo izdelkov ali pa storitev? V kolikor razmišljate v tej smeri, potem morate razmisliti tudi o tem ali se vam za vaše posle oz. ideje bolj izplača spletna stran ali izdelava spletne trgovine.

Če boste imeli podjetje, ki bo prodajalo izdelke ali pa storitve, potem je izdelava spletne trgovine zagotovo prava izbira. Marsikdo je na začetku skeptičen glede spletne trgovine, vendar je skrb popolnoma odveč. Ravno nasprotno. V začetku poslovanja bi morali prodajalci ciljati predvsem na spletne trgovine. Na spletu danes ni izdelka, ki ga nebi mogli prodati. Ker preko spleta kupuje že več kot 20 milijonov oseb, je to zadostni razlog zakaj je izdelava spletne trgovine dobra začetna naložba.

Nekateri spletno trgovino primerjajo s klasično, vendar primerjava je skoraj nemogoča. Čedalje več ljudi se odloča za nakupe preko spleta in trend se bo le še povečeval. Ljudje, ki kupujejo izdelke preko spleta bodo prišli na vašo spletno trgovino v kolikor bo ta ustrezno narejena. Ko se boste odločali za izdelavo spletne trgovine, vam svetujemo, da le to prepustite profesionalcem, saj bo le dobro narejena spletna trgovina omogočala doseganje vaših ciljev. Svetujemo, da izberete Ljubljanski Univerzitetni Inkubator, saj je izdelava spletne trgovine pri njih hitra in ugodna ter ima številne prednosti pred ostalimi izdelovalci. Poskrbijo da bo spletna trgovina uporabniku prijazna in enostavna za uporabo. Za vsega 499 € vam izdelajo spletno trgovino, poleg pa prejmete še brezplačno gostovanje, brezplačno domeno, neomejeno število kategorij in izdelkov, atraktivno obliko, številne podpore ter še bi lahko naštevali. Poleg izdelave spletnih trgovin, so strokovnjaki tudi za izdelavo spletnih strani. To vam naredijo že za 299 €, poleg pa prejmete še veliko ugodnosti od brezplačne registracije domene, gostovanja ter podpore, ki vam je na voljo.

Prepustite izdelavo spletne trgovine strokovnjakom in ne izpuščajte kupcev na spletu, ki potrebujejo prav vaše izdelke.