tečaj francoščine
Prosti čas in zabava

Tečaj francoščine

30. septembra 2019

Obvladate tuje jezike? Ne, samo svoj materni jezik. Včasih je dobro, da vemo še mogoče kakšen drug jezik, vsaj osnove da nam je lažje mogoče v tujini. Angleščina ali nemščina še je nekako med nami, saj smo se učili v šoli. Na jezikovni tečaj francoščine se splača vpisat, mogoče pa boste kdaj potovali v Francijo.Kako pa ste kaj z francoščino? Vam ne gre? Ampak priznajte je pa simpatičen jezik, ki pa tudi ni tako se ga težko naučit.

 

Včasih se kdo vpraša in si reče, zakaj bi se vpisal na kakšen tečaj tujega jezika. Tečaj francoščine se vedno več ljudi vpisuje. Imajo metodo superlearning karnion, kar je najnovejša metoda učenja francoščine. Vem, da še marsikdo za to ni slišal za ta tečaj francoščine. Ampak to je način, da poslušamo, saj ob poslušanju se prej naučimo tuj jezik. Tudi otroci poslušajo nas, da so se naučili jezik.

tečaj francoščine

Tečaj francoščine po tej metodi boste hitro obvladali. Če boste vsak dan nekje 4 ure poslušali, mislim šolske ure in to cel teden, boste hitro obvladali francoščino. Ne se ustrašit, da za vas ni tečaj francoščine. Tu niso ovira leta, ker vsak lahko obvlada vsak nekaj osnov francoščine.

Zakaj se ne bi naučili francoščine in se podali malo v državo, kjer prevladuje ljubezen. Mogoče boste se še bolj zaljubili. Presenetite svojega partnerja in se vpišite na tečaj francoščine ter odpotujte v Francijo, mogoče v Pariz.

Francoski jezik je res nekaj posebnega, s superlearning metodo vam bo uspelo se naučit. Poslušate lahko povsod in se učite, tudi pisat se boste naučili, ne se bat da tega vas ne naučijo. Na koncu boste prav presenečeni koliko ste si zapomnili, in boste videli da je bila to prava odločitev.

Idite na spletno stran karnion in se pozanimajte kdaj lahko začnete s tečajem in zvedeli boste tudi koliko vas pride tečaj ter koliko ur boste imeli.