vedeževanje
Prosti čas in zabava

Verjamete v vedeževanje?

9. decembra 2019

Ali verjamete, da vam nekdo lahko napove vašo prihodnost? Ali verjamete, da bo nekdo lahko tako natančno napovedal nek dogodek, da vas vse to kar malo straši? Na spletni strani http://www.sibila-vedezevanje.si boste vsi, ki vas zanimajo takšne stvari, torej vedeževanje, lahko našli nekaj zanimivega zase. Gre za spletno stran, ki je zelo zanimiva, vsekakor pa je namenjena predvsem ljudem, ki verjamejo v vedeževanje na sploh. Povemo vam lahko, da znanstveno še ni bilo dokazano, ali je napovedovanje prihodnosti mogoče ali ne.

vedeževanje

Nekateri verjamejo, da jim lahko uspe napovedati prihodnost, vprašanje pa je, ali jim vi to verjamete. Ker vemo, da je vedeževanje nekaj, kar nima znanstvene podlage, bi vam radi svetovali, da ste čim bolj previdni, ko govorite o teh temah. Podite zelo pozorni na to, komu zaupate oz. komu boste dali moč in si svoje mnenje ustvarili na podlagi tega, kar vam ta oseba reče. Veliko je namreč ljudi, ki vedeževanje vidi kot dobro priložnost za zaslužek in posledično se te osebe spravijo v ta posel izključno zaradi tega motiva. To je seveda še kako narobe in v kolikor uspete ugotoviti, da je neka oseba prevarant, potem nikakor ne smete od njega kupiti storitve, saj je verjetnost, da vas bodo prenesli okoli velika.

Na drugi strani pa imamo tudi ljudi, ki jim je vedeževanje zelo blizu, imajo veliko izkušenj in se zato čedalje bolj pogosto odločajo, da bodo svoje znanje podelili z drugimi ljudmi na način, da jim bodo napovedali njihovo prihodnost. Ponavljamo – znanstvene podlage za nekaj takega ni, zato vam vsekakor svetujemo, da vse skupaj vedno jemlete z neko mero previdnosti. Vedno bodite nekoliko skeptični, vsekakor pa tisti, ki v vedeževanje močno verjamete obdržite svoje mnenje, saj namen tega članka vsekakor ni, da bi vas prepričali v nasprotno, torej v to, da je vedeževanje zanič in da nikakor ne prinaša nekih dobrih rezultatov.