čistilne naprave
Storitve in trgovina

Kaj vse vam prinaša nakup čistilne naprave

20. aprila 2022

Čistilne naprave po ugodnih cenah si lahko ogledate tukaj: https://2pr.si/sl/cistilna_naprava/.

Glavna prednost čistilne naprave je ta, da je uporaba odpadnih vod brez škodljivega vpliva na okolje. Tako preprečuje onesnaževanje, kar je tudi njen glavni namen. Čistilne naprave lahko delujejo na različne načine, vendar pa vse razgrajujejo sestavine odpadne komunalne vode, ki poteka z delovanjem živih mikroorganizmov.

2PR je mala komunalna biološka čistilna naprava. Deluje na bazi aktivnega mulja. Namenjena je prečiščevanju nad zakonsko dovoljeno čistostjo na izpustu v naravo.

Nudijo dve različni vrsti malih bioloških naprav:

  • biološka čistilna naprava 2PR PLUS ( 3 posode)
  • biološka čistilna naprava 2PR ONE ( 2 posodi)

Oprema naprave:

  • dvema kompresorja, ki skrbita za vpihovanje zraka. To omogoča razvoj in delovanje mikroorganizmov ter povratni vod dela aktivnega blata v prvo posodo.
  • elektro-krmilno omarica: v njej se nastavijo parametri za optimalno delovanje brez potrebe po dnevnem nadzoru.

Vgradnja čistilne naprave je potrebna povsod, kjer odpadne fekalne vode ne moremo speljati v kanalizacijsko omrežje ali, kjer gradnja kanalizacijskega omrežja še ni predvidena.

Zagotavlja vse predpisane certifikate ter drugo dokumentacijo. Bila je tudi testirana v normalnih pogojih delovanja najmanj 9 mesecev in deluje stoodstotno ob pravilni uporabi in ustreznem vzdrževanju.

Naprave redno tudi testirajo z vidika zagotavljanja Evropskega standarda. V Sloveniji lahko dobite zmanjšane okoljske dajatve vse do 90% v obdobju 3 let. V tem obdobju izvajate tudi redne servise v dogovoru s podjetjem.

V podjetju so vam pripravljeni odgovoriti tudi na vsa morebitna vprašanja in vam skušati pomagati. So v samem vrhu z dolgoletnimi izkušnjami na področju malih gospodinjskih bioloških čistilnih naprav in nudijo optimalno delujoče čistilne naprave z najboljšo razmero med kakovostjo in ceno, zagotavljajo zadovoljstvo strank in uporabnikov ter vplivajo na čiščenje okolja.

Ob nakupu vam pripada:

  • dostava naprave
  • svetovanje in optimizacija
  • vsa potrebna certificirana dokumentacija;
  • nastavitev parametrov, zagon in mikroorganizmi;
  • skrb za dolgoročne rešitve in čisto okolje
  • poprodajna podpora: dosegljiv so za vsa vaša morebitna vprašanja, nudijo rešitve k vašim opažanjem, svetujejo in delijo njihova  znanja, nudijo opcijo prvih meritev ter redne servise oz. karkoli bi se stranki zdelo pomembno, so odzivni in prilagodljivi.

Podjetje 2PR d.o.o.  se ponaša z dolgoletno tradicijo, ki zagotavlja kakovost strankam že več kot 15 let.