Računalništvo in splet Storitve in trgovina

Domena

15. januarja 2014

DomenaVas je zamikalo ustvariti spletno stran, ki ima unikatno ime in ste vi njen edini lastnik? To lahko uresničite na spletni strani zabec.net, kjer lahko registrirate domene po ugodnih cenah.

Kaj sploh je domena?

Domena je beseda ali niz znakov, ki je registrirana na določenega lastnika. Domena predstavlja ime spletnega naslova, ki se uporablja za prikaz spletnih strani in elektronsko pošto. Vsaka domena je unikatna oz. edinstvena in to v svetovnem merilu, kar pomeni, da se jo da registrirati samo enkrat. Pri registracijah domen velja “kdor prej pride, prej melje”. Ni je pa mogoče rezervirati.

Če se odločite, da na zabec.net registrirate domeno, boste postali njen edini lastnik in pridobili boste ekskluzivno pravico razpolaganja z domeno. Domene imajo končnice kot so .si, .org, .com in še veliko drugih različic. Na prej omenjeni spletni strani, vam podarjajo izbiro med 70-imi različnimi končnicami vaše izbrane domene. Registracija domene je varna, hitra in enostavna. Po opravljenem naročilu je registrirana že v 15-ih minutah in že lahko pričnete razvijati vašo poslovno idejo na vaši spletni strani.

Domeno, ki jo kupite oz. registrirate na zabec.net, lahko naprej prodajate in z nadaljnjim naročilom dobite do 16% popusta od redne cene.

Zakaj bi izbrali prav zabec.net za registracijo svoje domene? Navajamo samo nekaj razlogov.

Podpora vam je na voljo cel dan oz. 24h in to vsak dan v letu. Imajo dolgoletne izkušnje ter ogromno število zadovoljnih strank. Vedo kaj delajo in imajo preverjeno znanje. Ob dobri in prijazni podpori, pa poskrbijo za udobno domovanje vaših spletnih strani. Da vam zagotavljajo vrhunsko storitev, se gre zahvaliti najnovejši oz. najsodobnejši opremi na tem področju.

Za dodatne informacije o domeni in njeni registraciji, pa vas loči samo en klik na spletno povezavo zgoraj.