Prosti čas in zabava

FRIV.si

15. januarja 2014

FRIV spletne igreSedite doma pred računalnikom, ker je zunaj slabo vreme? Neveste kaj bi počeli? Vaša rešitev je FRIV.si

To je zbirka več 100 najbolj priljubljenih spletnih iger do sedaj. Tukaj se najdejo igre pri katerih bo potrebno napenjati možgančke, lahko se boste pa samo preprosto zabavali in nasmejali. Vam tuji jeziki niso pri srcu? Brez skrbi. FRIV.si je spletna zbirka iger samo v slovenskem jeziku, tako da si nebo potrebno beliti glave z razvozlavanjem navodil iger.

Ker so igre v tej zbirki tako preproste, raznovrstne ter različnih težavnosti, se za vsakega najde nekaj. Ta spletna zbirka je primerna celo za otroke, kateri so se komaj oz. se še učijo upravljati računalnik ali pa za starejše kateri v mladosti niso imeli te sreče in niso imeli možnosti, da so zabavali z računalnikom. Verjemite, to jim bo zelo pomagalo pri učenju upravljanja, poleg tega pa se bodo še zabavali.

Tako da kaj še čakate, obiščite FRIV.si do katerega lahko pridete s klikom na povezavo v prvem odstavku in odkrijte katera je vaša najljubša spletna igra. V kolikor bi želeli spremljati dodajanje novih iger, spremljajte spletno stran tudi na Facebooku.