Moda

Puloverji za ženske

25. aprila 2014

Ali ste tudi vi ljubiteljica novih puloverjev? V spletni trgovini www.designo.si/pulover.html so za vas na voljo številni ženski puloverji, ki vas bodo navdušili. Na voljo imajo tudi druga ženska oblačilPuloverji za ženskea, ki so ravno tako kakovostna in hkrati lepa.

Pulover na priloženi sliki je sestavljen iz tridelnega kompleta, vendar je možnost nošenja vsakega dela posebej. Sestavljen je iz šala, majice po vrhu in majice spodaj. Material, puloverja je  95% bombaž in 5% elastin.

Vsi puloverji za ženske v spletni trgovini Designo so modernega videza vrhunskih proizvajalcev, ki bodo vašo postavo naredili še bolj privlačno in tako zapeljivo očem. Puloverji njihovih blagovnih znamk boste zelo seksi, zapeljive, elegantne in hkrati igrive. Na zgornji povezavi si lahko ogledate devet različnih puloverjev. Če vam bo kateri od teh všeč, ga lahko preprosto naročite. Ali se sprašujete kako?

Pod sliko vašega izbranega puloverja imate v rožnatem okvirčku napis “v košarico”. Ko kliknete ta napis se vam odpre nov okvirček v katerem boste morali izbrati velikost vašega puloverja ter količino. Nakup nadaljujete s klikom na “v košarico”. Ko ste spet kliknili, boste morali na čisto vrh strani, kjer boste v desnem kotu zgoraj našli narisano košarico in poleg nje napisano koliko izdelkov imate v njej. Če želite nadaljevati z nakupom greste preprosto z miško na narisano košarico, kjer se vam bo odprla. V njej boste zagledali napis  “blagajna”. Kliknite na ta napis in sledite navodilom, da boste lahko tako zaključili vaš nakup.

Vsi puloverji, ki so naročeni na njihovi spletni strani, bodo na vaš dom dostavljeni v roku 1-2 dni. Če boste naročili izdelke v vrednostjo nad 35€ pa bo tudi dostava brezplačna. Če vam puloverji po dostavi nebi bili všeč, kar je malo verjetno, ali če vam niso prav,jih lahko v roku 14 dneh pošljete nazaj in povrnili vam bodo denar. Ob vsakem nakupu boste dobili tudi presenečenje.