Računalništvo in splet Storitve in trgovina

Servis računalnikov

3. julija 2014

Servis računalnikovDanes živimo v času, ko so računalniki pravzaprav naši obvezni spremljevalci. Stacionarni računalniki že zadnjih 20 let, v zadnjih letih pa predvsem prenosni računalniki (laptopi). Ampak z napredkom tehnologije, vse bolj razširjenimi strojnimi in programskimi rešitvami, prihaja tudi vse več težav in okvar naših tehnoloških pomočnikov. Servis računalnikov MAT3 je prava rešitev za vse, ki želite hiter, kvaliteten in cenovno ugoden servis računalnikov in računalniške opreme. Če imate težave z vašim računalnikom, bo računalniški servis MAT3 znal poskrbeti za rešitve.

V kolikor gre za težavo pri strojni opremi, vam pokvarjeno komponento zamenjajo, zraven pa boste poleg že običajne garancije na strojno komponento dobili še dodatno garancijo, ki jo servis računalnikov MAT3 nudi na svoje storitve! Če pa želite pomoč, ki je vezana za programsko opremo, pa ste ravno tako “v varnih rokah”. Ukvarjajo se namreč tudi z vsemi vrstami rešitev za težave s programsko opremo. Naštel bom le nekaj najbolj pogostih: Diagnostika težav in napak (pregled celotnega sistema, da se pride do srži problema, ki ga nato odpravljajo), vzpostavitev računalniškega omrežja in internetne povezave (LAN, Wi-Fi in diagnosticiranje morebitnih problemov pri internetni povezavi), menjava in vgradnja najrazličnejših računalniških komponent (če gre torej za okvaro strojne opreme, vam komponente pred vgradnjo tudi testirajo, test pa se ponovno izvedete tudi po vgradnji, s čimer se prepričajo, da bo izbrana komponenta na vašem sistemu delovala brezhibno), varnost računalnika (pregled celotnega sistema s sodobnimi protivirusnimi programi ter odstranitev vseh virusov in morebitnih vohunskih programov (takoimenovani spyware), reševanje izgubljenih podatkov (če ste izgubili podatke na vašem trdem disku, spominski kartici, CD/DVD medijih ali morda USB memory sticku, vam nudijo tudi možnost reševanja teh izgubljenih podatkov, vendar pa gre tu za zelo zapleteno operacijo, ki ni vedno 100 % uspešna).

Kakršne koli težave z vašim računalnikom vas trenutno pestijo – servis računalnikov MAT3 ima zagotovo ustrezne in ugodne rešitve za vas. Ne pustite, da bi bili zaradi težav z računalniško opremo prikrajšani za kako uro spanja ali slabše poslovne rezultate – že danes kontaktirajte računalniški servis MAT3!